Lona
Donation page
Az újságírás ma Magyarországon hanyatlik. Mindenhol korrupció és zsarolások.
Egy független újságíró a magyar államra nem számíthat, erre rengeteg példát láthattunk a közelmúltban is. Egy homofób és kizsákmányoló ország lettünk.

Célom
Szeretnék továbbra is írni, olyanról amit szeretek, ami az igazságot tükrözi. Szeretném megmutatni mi is történik jelenleg a mai Magyarországon legyen az egy politikai cselszövés vagy egy nagyszerű esemény. Szeretném ha továbbra is emberek maradhatnánk nemtől, rassztól és szexuális irányultságtól függetlenül úgy, hogy közbe ne kelljen félni ha az utcára kilépünk.

Rólam
Gyermekkorom óta életem az írás és az igazság hajszolása. Több könyvem is készült, de kézirat még státuszban vannak költséges megjelenésük miatt. Tiniként már iskolaújságban publikáltam majd gyakornok lettem és több területen is volt szerencsén kipróbálni magam. Szakmai éveim elején sikerült egy filmrovat szerkesztőjének lennem, később ugyanennél a lapnál előléptettek főszerkesztőnek. Némi időt családalapítás miatt kihagytam, de pár éve visszatértem egy zenei magazin felelős szerkesztőjeként, majd 2019-ben megalapítottuk a Lona Vida Magazin, ami sajnos 2020 december végén felszámolásra került sorozatos hackertámadások és anyagiak miatt. Viszont nem adtam fel elkészült a Lona.

Jelenleg
Nemrég elindítottam egy személyes blog jellegű oldalt, ahol szeretném bemutatni mi folyik ma Magyarországon. Gyakorlatilag az első újságom utódja, de egyedül csinálom, mert sokan félnek már az igazságot kimondani. Célom bemutatni mennyire van lehetőség a szólásszabadságra, a szexuális irányultság felvállalására vagy éppenséggel a járvány utáni időszakban mennyire nehezen állnak talpra a vendéglátó és szórakoztatóhelyek.

Támogatás
E platform segítségével a következőkre szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni:
- Magyarország a teljes homofóbság felé tart. Ennek bemutatása és fellépése ellene.
- A sajtószabadság és a független újságírás melletti küzdelem
- Gazdasági csőd szélén az ország szórakoztató és vendéglátóipari egységei, őket szeretném felkarolni és bemutatni, hogy ne csak az állam kezében lévő létesítmények maradhassanak életben.
- Eszközpark bővítés a minőségi képek és videóanyagok létrehozásához, valamint helyszíni tudósítások költségeinek fedezése, szükséges szoftverek licencelése

Támogatási felület
Számos felületen tudsz támogatni, itt, a Patreon oldalán keresztül, közvetlenül Revoluton vagy akár Paypal-on keresztül, bankszámlás utalásokhoz pedig magyar és nemzetközi bankszámlaszám is rendelkezésre áll.

Függetlenség
Számomra fontos dolog, hogy nyíltan és félelem nélkül lehessen írni bármiről és lehetőség szerint képi vagy videóanyaggal alátámasszam az ott történteket, főként ha egy kínos helyzetről van szó. Támogatás mértéke nem befolyásolja a függetlenséget. természetesen meghallgatok mindenkit legyen az az utca embere, egy másik újságíró vagy egy politikus, de nem fogja semmilyen irányba elmozdítani a véleményem az anyagiak.
450 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Hívj meg egy sütire vagy kávéra minden hónapban! Neked apróság, nekem remény, hogy számít még a független sajtó.
990 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Egy jó gyros mindig jól esik, de a legjobban talán az, ha tudjuk, hogy tettünk a jövőért. Ezzel a támogatással te is sokat teszel!
1500 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Egy pizzához mit szólsz? Vagy egy kínai kajához? Te is szereted, ugye? Én is, mert ezzel minden hónapban előrébb jutunk a cél felé, hogy bemutassuk az igazi független sajtót.
2990 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Igazi HŐS vagy! A Mi Hősünk! Ezzel a támogatással hozzájárulsz a telefon vagy internet költségeink egy részéhez, vagy akár az utazásokba szállsz bele, de mindenképp nagyot tettél a haladásért!
4990 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Platina szintű támogatónk vagy! Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@meszarosilona.com címen, hogy megköszönhessük ajándékunkkal a támogatásod!
Facebook Instagram Website