A Kalandorkirálynő
Donation page
Mentalitást fejlesztek, más nézőpontokat mutatok, más hozzáállást és kérdésben létezést az életben, a sportban és az akadálypályán is a Buddhizmus, az Access Consciousness® , Sedona Elengedés és a Tudatosság eszközeivel. Emellett Kalandutazásokat szervezek.

Nézőpontváltó - Más Nézőpont beszélgetéseket szervezek, hogy bizonyos tabu, elkerült, rejtegetett, érdekes vagy épp meg nem értett témákat kivesézzünk, tudatosságot és perspektíva váltást belecsempészve, ami által kitágul a tér, és megláthatjuk, hogy mennyi lehetőségünk van van valójában. Meglátjuk mi van a dobozon túl, ha ledobáljuk az ítéleteink és "mit illik, mit nem" kliséit. Szabaddá válhatunk.

Köszönöm Mindenkinek, aki bármekkora összeggel is hozzájárul a fejlődésemhez, a Kalandjaimhoz, amik által átadhatom nektekis az Életérzéseket és Tapasztalatokat :-)
Köszönöm, hogy itt vagytok

Much Love & Nagy Ölelés - Dia
Cup of Coffee
4 USD  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
⚪ Köszönöm neked,hogy Támogatsz egy ☕️ vagy egy 🍨 árával. Nekem sokat jelent, hogy Fontos neked az egyéniségem, a munkásságom, a videóim, vagy egyszerűen az, hogy Létezem. ⚪

🤍 Köszönöm szépen🤍
Wanderer
8 USD  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
⚫ Azoknak akik úgy érzik szeretnének egy picivel nagyobb 🤑 összeggel támogatni, ezzel is hozzájárulva a munkásságomhoz.

🖤 Köszönöm szépen🖤

Traveller
12 USD  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
🟤 Azoknak akik úgy érzik szeretnének még eggyel nagyobb 🤑 összeggel támogatni, ezzel is hozzájárulva hogy jobb képi és hangminőségű videókat készíthessek nektek, valamint egyénként is fejlődhessek 😚

🤎 Köszönöm szépen🤎
Explorer
20 USD  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
💚 Azoknak akik azt érzik nem bírnak magukkal 🤑 💚 A videók végén felolvasom a neveteket, illetve ha sokan vagytok, kiírom a videó fölé / alá. Ezzel egy általam használt szoftver előfizetéséhez is hozzájárulsz.

(minimum 3 hónap megszakítás nélküli támogatás után)

🟢 Köszönöm szépen 🟢
Dia's Birthday Adventures
75 USD  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
🟡 Dia Szülinapi Kalandjai 🟡

🎂Ezzel támogatod a Szülinapi Kalandjaimat a Világ körül, amire egész évben gyűjtök, hogy végül a szülinapomig (január 9.) összegyűlt összegből az adott évben veletek karöltve megvakósítsam az egyik bakancslistás vágyamat.

✈️ Kalandorkirálynő a Nagy Világban - Életérzések nyomában
Vágyam elindítani minden évben egy kalandot, amit a közösség által, általatok valósítok meg a szülinapom alkalmából.

✈️ Életérzéseket élményeket szeretnék megélni, gyűjteni, átadni, világjáróként, edzőként,nőként és így kalandosabb, ha közösen rakjuk össze.

✈️ Így ha vén csont leszek egy kandalló előtt a hintaszékben, lesz mire visszaemlékeznem. Hozom nektek a beszámolót, előadást belőle és mindenki aki adakozott a vendégem az előadásra ami általatok jött létre Online vagy Személyesen ha úgy alakul. (ha nem jön össze a teljes összeg, tovább gyűjtök)

🏝️ 🇹​🇪​🇷​🇻​: 🅗🅐🅦🅐🅘🅘 𝟚𝟘𝟚𝟛 🏝️

Amit kapsz cserébe, ha támogatsz:

✈️ Előadás a kalandokról, tapasztalatokról amit ott megéltem - Erre mindenki aki regisztrál, a vendégem ( Online vagy Élőben)

✈️ Kisorsolok három embert, aki Személyre szólo Képeslapot kap tőlem a helyszínről,ahova általad eljutottam.


Hálásan köszönöm nektek az eddigieket is, hogy mögöttem álltatok, és mindenkinek aki ennek az álmomnak megvalósításához is hozzájárul

(minimum 5 hónap megszakítás nélküli támogatás után)


Road to CF
100 USD  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
⚪ Road to CF ⚪

🚀Ezzel támogatod az utamat és a tanulásomat a Tudatosság útján, hogy most egy új Kaland felé haladhassak, ami nem más, mint az Access Consciousness Minősített Facilitátorrá válás.
🚀Ehhez vár még rám jó pár tanfolyam, megélés, átalakulás, változás, transzformáció,VÁLASZTÁS és amikről valamint, a megéléseimről mesélek nektek, akik itt vagytok és hozzájárultok ahhoz hogy a Vágyam valóra váljon.

🤍Hála Értetek és Nektek🤍

Nektek Exkluzívan mesélek egy közös kérdezz felelekben havonta a megéléseimről, mindenről sebezhetően és minden kérdésetekre válaszolok. Max 60 perces Zoom / Streamyard callban.
(minimum 3 hónap támogatás után)
1 supporter
2 USD