14. August 2023., 15:07

Alapkurzus bevezető, kérdések-válaszok

Bevezető a kurzushoz. A felvételek a Bellyboa stúdióban készültek 2013-ban.

https://youtu.be/x3-ZYvOdMSU

Ha szeretnél linket a teljes kurzushoz, akkor keress fel a youtube csatornám (@Smallbangheory1) névjegyben található email címen a részletekkel kapcsolatosan. A kurzusban a Cairo Beledi kezdő koreográfia elemeit tanulhatod meg, miután tisztába jöttél az alapvető hastánc mozdulatokkal. A kurzus nem a teljes tréninget tartalmazza, amit az iskolában tanulunk. Újrakezdőknek szól, vagy alapokat nyújt teljesen kezdőknek, akik megismerkednének a tánncal. Illetve, ha szeretnél személyesen csatlakozni az óráinkhoz, akkor ennek segítségével lépéselőnyben leszel és időt és pénzt spórolhatsz meg, hiszen jóval több órát vesz igénybe mindezeket csoportban elsajátítani, mint egyedül.

Több koreográfiát is megkapsz videón (nyilvánosan már nem táncolok), például egy klasszikus botos saidit, és az Ally Garra című kompozíció stúdióban felvett verzióját (mely koreográfia a dal szövegét meséli el), és az említett Cairo Beledi dalra írt kezdő koreográfiát, amelyet kezdő csoportjaim első táncukként tanulnak. És megkapod a régi tanítványaimnak tanított középhaladó szintű Tales of the Sahara koreót; és a haladó  Enta el Hob koreográfiát is, hátulnézetből, melyet, ha a Bellyboa csoport tagja vagy, ott is megtalálhatsz a videók között. 

Szeretettel:

Boa Veronika, edző, TOSZ okleveles tánccsoport-vezető, előadóművész, a 2010-es Országos Minősítő Hastáncverseny profi kategória I. helyezettje, a Bellyboa hastánciskola vezetője.

Ha a legnagyobb csomagot adományozod, akkor ingyenesen kapsz 30 perc online szakmai konzultációs lehetőséget, amely során akár egy előzetesen elküldött koreográfiád véleményezését is meg tudjuk oldani. 

Az adományozás nem jár kötelezettséggel, és legfőképpen nem kötelező adományoznod, minden a jóhiszeműségen alapul mindkét oldalról, de én ezt a fenti állítást mindenképpen be fogom tartani!

Boa Veronika

Donation page
Be a donator

1100 HUF

Ha tetszett a műsorom, és adományozni szeretnél egy kávényit, akkor válaszd ezt.

Be a donator

2500 HUF

Ha ennyit szeretnél adományozni, amennyiben tetszett a koncertem, vagy a műsorom, válaszd ezt.

Be a donator

5500 HUF

Köszönöm, ha ezt választod!

Be a donator

0 HUF

Further posts