Bei Donably gibt es keine Transaktionsgebühr, keine Monatsgebühr und auch keine Mehrwertsteuer.

Bei verschiedenen Plattformen bleiben durchschnittlich so viele Spenden nach dem Abzug der gesamten Kosten bei dir.

Vergleichen

Nutze die Unterstützung der Gemeinschaft!

  1. Erstelle deine Sponsorenseite in einigen Minuten!
  2. Teile diese deinen Followern auf deinen Seiten im sozialen Netzwerk mit!
  3. Empfange die finanzielle Unterstützung auf deinem eigenen Konto.

Es ist auch für deine Sponsoren schnell, bequem und sicher!

Wenn du schon eine Sponsorengemeinschaft hast, wechsle
einfach, ohne Risiken zu Donably!

Du hast nichts anderes zu tun, nur das Link deiner Donably-Seite auf deinen Seiten im sozialen Netzwerk zu veröffentlichen und deine Followers in deinen Eintragungen, Inhalten auf die Unterstützung bei Donably hinzuweisen.

Mehr erfahren

They also use Donably

3 186 Sponsor

3 815 800 HUF Unterstützung (Spende)

Speedzone menni Amerika

Van egy ötletünk. Érdekel? Ebből baj lesz. Ez volt az első gondolat, amit hangosan kimondtunk, amikor megszületett ez az ötlet. Csináljuk meg, ez volt a második. Gyáva népnek nincs hazája, a luxusapartmanok- és csücsöri szállodai szobák után ideje váltanunk és olyan kalandokat a nyakunkba venni amerikai túránkon, melyekben eddig nem volt részünk. Hogy együtt sírjunk és nevessünk veletek és egymással. Fontos tudni, hogy a Speedzone-stáb mindenképpen útnak indul október elején, hogy megmártózzon az autóbuzériában, attól függetlenül, hogy ez az ötletünk megvalósul-e a te segítségeddel vagy sem, legfeljebb ismét unalmas szállodákban töltjük az időt, nem egy tízméteres, hodályszerű lakóbuszban valahol az úton. Mert ez volt a kretén ötlet, amivel nyilván megszívatjuk magunkat, próbatétel elé állítjuk a barátságunkat, hiszen 30 nap egy lakóbuszban nem lesz pite egy rakás felnőtt férfinak. Még most is vigyorgunk, amikor eszünkbe jut. Nagy főzések, sivatagban éjszakázás, folyamatos utazás és nyugdíjas kempingeket felforgató brancs, ezer és egy dolog éjjel-nappal, ahol már úton lenni is kaland és egyelőre elképzelni sem tudjuk, mit tartogathat még nekünk ott a sors. Aztán leszálltunk a földre és tudatosítottuk, hogy a három évvel ezelőtti költségvetéshez képest mennyire szálltak el az árak és rájöttünk, hogy a valóságban költséghatékonyabban kijövünk (értsd olcsóbban), ha maradunk a jól bevált apartman-bérlésnél. De az ötlet, hogy egy hatalmas lakóbusszal járjuk be Kaliforniát és Nevadát annyira nem ereszt, hogy mindent megteszünk azért, hogy megvalósítsuk. És ha neked tetszik az ötlet, akkor egy lépéssel te is közelebb juttathatsz minket hozzá. Ehhez nem is kell több, mint hogy 50 amerikai centtel beszállj a buliba és cserébe megígérhetjük neked, hogy a neved felkerül annak a busznak az oldalára, melyet a te segítségeddel is kibérlünk (és amelyet nyilván nem szabad felmatricázni), így garantáljuk, hogy te is velünk utazol majd, a többit pedig bízzuk a kamerákra és mikrofonokra. Ha benne vagy és élnéd a kalandot annyira, amennyire mi, akkor gyere, támogass minket ebben és elhiheted, hogy ez a Speedzone egyik legbolondabb útja lesz!

18 Sponsor

293 500 HUF Unterstützung (Spende)

DANTE Közösségi Alkotótér

Új közösségi alkotóterünket, a DANTE-t a kultúrára éhes közönség erejével szeretnénk létrehozni. Célunk egy független, gondolkodó, a világra nyitott közeg megteremtése. A II. kerület Török utca 1. szám alatt lévő helyiség felújítása már folyik, hogy DANTE-ként új színt vigyen a hazai kulturális életbe. A DANTE egy közel 300 négyzetméteres alkotótér, ahol 100 fő befogadására alkalmas színházterem és egy kisebb rendezvények megtartására alkalmas klubhelyiség található. Számunkra a DANTE menhely minden független, gondolkodó, álmodozó, alkotni vágyó művésznek és kultúrára éhes polgárnak. Amellett, hogy a jövben a DANTE ad otthont országszerte ismert társulatunknak, a Másik Produkciónak, falait kortárs művészek alkotásai borítják majd, napközben kreatív workshopoknak biztosít helyet, kisebb céges események ad otthont, estére pedig színház- és koncertteremmé és klubbá alakulna át, ahol egy pohárral a kézben világmegváltó beszélgetések szökkennek szárba. Ahhoz kérjük támogatásod, hogy a tervezett felújítási munkákat mihamarabb be tudjuk fejezni, illetve függetlenül, szabadon tudjunk működni a jövőben is. Támogathasz minket alkalmi jelleggel, illetve rendszeresen is! Lapozd végig csomagjainkat és válaszd ki, hogy te mennyivel tudsz hozzájárulni a hazai kultális élet(tér) építéséhez!

Wir haben Donably für dich geplant!

Wir haben Donably für dich geplant!

Die Verwendung der Seite könnte nicht einfacher sein.

Garantiert ohne feste und verdeckte Kosten.