Speedzone
Donation page
2017 júniusa óta hiszünk töretlenül abban, hogy érdemes hétről hétre online video tartalmat gyártani, amit korábban csak televízióba készítettünk.


Összesen több mint 2.500 videó található csatornánkon.

Mi, a készítők, a legelejétől kezdve inkább egy baráti társaságként dolgozunk együtt, mintsem szerkesztőségként. Mi fogtuk a kamerát, mi rögzítettük a hangot, és mi is vágtuk az epizódokat. A legelső videóinkon ez meg is látszott. :)

Szerencsére az elmúlt időszakban egyre több cég látta meg bennünk a lehetőséget, így mostanra új barátokkal – munkatársakkal bővülhetett a csapat, ennek köszönhetően a vágott epizódok sokkal élvezhetőbbek lettek, emellett pedig folyamatosan próbálunk technikailag is fejlődni. Ennek eredményeként mi voltunk az elsők itthon, akik élőben teszteltek autót, az újabb technikák kipróbálásával pedig arra törekszünk, hogy ezt a lehető legmagasabb színvonalon folytassuk. Emellett rengeteg érdekes és izgalmas projektet tudtunk megvalósítani és nem utolsó sorban sok olyan helyre eljutottunk a világban, ahol hazai autós magazin nem járt még.

Bízunk abban, hogy a Donably még sok projektet tesz majd lehetővé közösen Veletek, hiszen a Ti támogatásotokkal olyan dolgokat is meg tudunk valósítani, amit máshogy nem lehetne, hiszen ebben az esetben nem kell senkinek megfelelnünk, csak Nektek.

Ha támogatsz minket, azzal komoly mértékben hozzájárulsz a Speedzone csatorna előremeneteléhez, de ha nem szeretnél, vagy nem tudsz segíteni, akkor is minden erőnkkel azon leszünk, hogy a legjobb tartalmat kapd hétről hétre! Nekünk a Speedzone a szerelemgyerekünk, az utolsó csepp vérünkig küzdeni fogunk érte, és azért nagyon hálásak vagyunk, ha Te is segítesz nekünk.

Köszönjük!
600 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
A legáltalánosabb havi támogatás. Nem is olyan sok, ugye? Neked talán nem, de nekünk óriási segítség. Ezért az összegért egy nagy köszönet jár Neked a Speedzone teljes csapatától, valamint a tudat, hogy Te is hozzájárultál ahhoz, hogy sose vegyük el.
1500 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ezért a havi támogatási összegért minden egyes Speedzone adást pontosan 24 órával előbb megnézhetsz bárki másnál. Na ez már döfi, nem? A Speedzone fejlődésének egyik főszereplője leszel. Hatalmas köszönet ezért!
3000 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Na ez a beszéd. Ezért a havi támogatásért felkerülhetsz a vége stáblistára, hogy mindenki lássa Te is hozzájárultál a Speedzone epizódjainak elkészítéséhez (persze ha nem szeretnéd, akkor nem írunk ki, nem szenvedhet mindenki olyan feltűnési viszketegségben, mint mi), emellett pedig 24 órával korábban megnézheted a Speedzone adását.
9500 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ha Neked semmi nem elég! Ezért a havi támogatásért mindent megkapsz, ami a Rajongói csomagban benne van (a neved felkerül a stáblistára, 24 órával korábban megnézheted a Speedzone adását), ezen felül pedig amíg támogatsz minket, addig minden hónapban kapsz egy egyedi Speedzone pólót.