Donably has no transaction fees, no monthly fees, and no VAT.

After deducting all costs for each provider, here are the percentages of donations you will keep, on average:

Compare!

Use your community's support!

  1. Create your donation collection page in minutes.
  2. Share it with your followers on your social media pages.
  3. Receive financial donations to your own account

Join the community that supports creators!

Do you already have a support community? Switch to Donably easily, without risk!

It’s really simple. Just display a link of your Donably donation collection page on your social media pages. Then, ask your followers to support you through Donably in your new posts and content.

Find out more!

They also use Donably

175 supporter

7 650 USD Donation

Francz Béla, Tiszta folyó, tiszta víz "Чиста Ріка Чиста Вода" szelektív hulladékudvar, Kőrösmező, Transcarpathia

Francz Béla vagyok, kárpátaljai környezetvédelmi aktivista. “Tiszta folyó, tiszta víz” néven szelektív hulladékudvart nyitottam 4 éve Kőrösmezőn, amit “A Tisza nevében” című filmben is láthattál. Missziómmal próbálok tenni egy tisztább Kárpátaljáért, a folyókért és boldogabb emberekért. <br>Tavaly a PET kupa segített összegyűjteni egy új teherautóra. Most targoncára, újabb présgépre és a telep modernizálására gyűjtök. Kérlek ha van lehetőséged támogasd célomat adományoddal, amit a telep fejlesztésére, edukációra és szemétgyűjtésre fogok felhasználni. A beérkező adományok felhasználásáról mindent bemutatok a Facebook oldalamon. <br>Köszönöm a támogatásod! Béla <br><br> I am Béla Francz, an environmental activist from Transcarpathia. I opened a selective waste yard called “Clean River, Clean Water” in Kőrösmező 4 years ago, which you could also see in the film “In the Name of the river Tisza”. With my mission I try to do things for a cleaner Transcarpathia: rivers and happier people.<br> Last year, the PET Cup helped to collect for a new truck. Now I’m collecting for a forklift, another press, and a modernization of the site. Please if you have the opportunity, support my goal with your donation, which I will use for site development, education and garbage collection. I will let you know about the use of the incoming donations on my Facebook page.<br> Thank you for your support! Béla

52 supporter

 

Nem Tehetsz Róla, Tehetsz Ellene Alapítvány

A világmegváltó tervek megvalósításához el is kell jutni valahogy, ehhez pedig az első lépés a stabil működés. A cél az, hogy idővel profi csapatot építsünk. Amíg ez sikerül, ahogy eddig is, oktató és tájékoztató anyagokat hozunk létre, közösségi eseményeket szervezünk, tanácsot adunk, miközben a lehető legszélesebb nyilvánosságot érjük el, hogy az üzeneteink az egész országba eljussanak. A munkatársak honoráriumán és annak járulékain felül egyéb költségeink is lesznek: honlap, logó, eszközök, könyvelő, bank, szóval minden, amit egy induló civil szervezet működése igényel, költséges. Itt elsősorban a szervezet alapvető működését támogathatod, ​az áldozatvédelemben vállalt peres ügyeink ügyvédi munkadíját, és a nagyszabású kampányaink költségeit nem szeretnénk, hogy azok adják össze, akiknek maguknak sincs nagyon sok. Annál inkább reméljük a cégek, és az olyan magánszemélyek támogatását, akik megengedhetik maguknak, hogy a számukra fontos társadalmi ügyek, a közös jövőnk befektetői legyenek. Segíts, hogy biztonsággal tovább haladjunk azon, a hat éve megkezdett úton, ami egy olyan Magyarországra vezet, ahol az áldozatvédelem prioritás, az emberi jogok pedig mindenkinek fontosak - és érvényesülnek is. Támogass egy kávé vagy egy ebéd árával, mi ugyanolyan hálásak leszünk, mint százszor ennyiért lennénk, hiszen tudjuk, hogy mindenki annyit ad, amennyi neki belefér.

We've designed Donably for you!

We've designed Donably for you!

It couldn't be more simple to use.

Guaranteed without any fixed or hidden fees.