Fanni személyes blog
Donation page
Kedves Mindnyájan!

Jó pár éve írom az oldalt. Eleinte kiventilláltam csupán, ami bennem volt, úgyis mint gyógyulás. Aztán ahogy változott bennem valami, változtak az írásaim, s egy ideje nagyon nagy erővel árad belőlem mindaz, aminek olykor úgy érzem, csupán csatornája vagyok. Semmi misztikust ne képzelj, csupán ki akarj jönni, s én hagyom. Ehhez azonban nagyon tiszta csatorna szeretnék lenni, s miközben saját személyiségem lerakódásaival maszatolok, egyre újabb és újabb fénysugár csillan át rajtam. Én csupán teret adok neki.
Ez azonban idő. Ha tudnád :-) Nekem, akivel az elektorinka is szeret játszani, s az informatikával még barátkozom....mégis, szeretném a megnyilvánulásokat egyre minőségibb térben, módon és minőségben átadni.
Ha szeretnél hozzám járulni, de nem elém! Ha szeretnél számomra támogatást adni, kérlek tedd meg, abban a mértékben, amiben én tudtam számodra az lenni, s akkor egyen s új ban vagyunk. Nekem új, mert még sosem kértem támogatást ezen adakozásomért, s neked is lehet új, mert még - mondjuk nekem - nem adakoztál. :-)
Ha megkísért a gondolat, váltsd tettre, ha kívánságom ellenérzést kelt benned, jószívvel engedd meg azt is, s léptess tovább, én köszönöm, ha elolvastad.

Kívánok mindnyájótoknak legalább annyi örömet abban, amit tesztek, amennyi nekem ez, s ölellek szeretettel, mert VAN !
Hadd vegyek még egy könyvet
2994 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Imádok olvasni. Időnként -jó, gyakran - megkívánok könyveket, melyek aztán megmutatják, mennyi csodálatos elme és azon keresztül átadott üzenet van,ami inspirál. Ahogy jó esetben én Téged.
Támogatásod hálás szívvel köszönöm!