Farkas Anikó - Neked írok
Donation page
"Sok szép dolgot olvastam az oldaladon. Nemcsak hogy tudsz írni. Kifejezetten jó a stílusod! Abba ne hagyd. Igazi jó mesélő vagy!"

- egy új ismerős, Győrszentivánból, maga is író

"Anikó! Igen, igen, igen! Ez a te utad! Ölellek.Szerettem volna a régi iskola padlásáról elhozni a dolgozatfüzeted.A fogalmazás címe az volt: A tükör előtt.--Amikor örülök----Amikor bánkódom.Barbár módon ki-dob-ták!"

- felsőtagozatos magyar tanárnőm, akinek nem győzök elég hálás lenni.Sokat, sok témában és többféle közönségnek, több platformon írtam korábban. Ahogy írok ma is. Sőt, két könyvem is megjelent.

Ha itt vagy, valamit biztosan olvastál tőlem.

Itt tudod kifejezni azt, ha egy cikkem, posztom sokat adott Neked.
Azt is, hogy értékeled és szereted, amit adni tudok,
és szívesen olvasol tőlem.

Támogatásoddal lehetővé válik számomra, hogy gondolataimat nyugodt körülmények közt, a Téged leginkább szolgáló formában adhassam át a jövőben is.

Hálásan köszönöm.

Akkor is, ha csak idetévedtél, és akkor is, ha mecénássá válsz.

A lenti 5 lehetőség közül Rád melyik igaz?
Megosztottam gondolataimat, élményeimet blogjaimban, weboldalaimon, hírlevelekben, facebook oldalakon és csoportokban. Utóbbiakat tekintve nemcsak a sajátokban.

Konferenciakiadványokban, tudományos és ismeretterjesztő folyóiratokban, szaklapokban, helyi sajtóban, szak-, diplomadolgozataimban, doktori disszertációmban. Saját online kiadványaimban.

Szakfordítóként és németet oktatóként, parlagfű szakértő gyomosként, kreatív anyaként, networkerként, ganoterapeutaként, városokat felfedezőként itthon és külföldön, természetben otthon lévőként stb.
Újabban pedig intuytorként is.

Élményeim, tapasztalataim, kalandjaim, felismeréseim pozitív, támogató, az írások értékét méltató visszajelzéseket generáltak, generálnak.

Hosszú, válaszkereső, mondhatni spirituális utam alatt az írás egyfajta terápia is volt számomra.
Mivel ezek az írások felismerésekről, kilábalási folyamatokról is szóltak, sokakat érintettek.
Sokaknak nyújtottak vígaszt, támogatást, sokszor pedig inspirációt is a továbblépéshez.

Ahhoz, hogy az Univerzum törvénye, az áramlás érvényesülhessen, és a megfelelő energiacsere megtörténhessen, ezt az oldalt találtam a megfelelő felületnek.
Dr.Farkas Anikó
Csak idetévedtem
1000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ha először találkoztál valamely írásommal, és a linkre kattintva idetévedtél:) , az Számomra azt jelenti, hogy adtam valamit, hozzátettem egy szóval, gondolattal az Életedhez. Olvasd írásaimat máskor is! Támogatásod lehetővé teszi számomra azt, hogy a legmegfelelőbb időben, flow-ban szülessenek az írások, azzal a legjobban támogatva Téged. Köszönöm.
Voltunk mi már utitársak
2000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Több írásommal találkoztál? Talán beszélgettünk is? Hálásan köszönöm, hogy követsz és megosztod írásaimat, amelyeket értékesnek, hasznosnak találsz.
Egy kávéházi környezetben hamarabb kerülök ihletett állapotba, gyorsabban írok. Támogatásoddal ezt gyakrabban tehetem, így több értéket adhatok. Köszönöm, hogy velem tartasz.
Megérintettél
5000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Olvastál valamit tőlem, ami nagyon tetszett? Ami megérintett? Ami felvidított? Amiben valami nagy tanítást leltél? Vagy felismerésre ébredtél, ami előrébb visz az utadon?
Még nagyon sok mondanivalóm van!
Támogatásod lehetővé teszi, hogy akkor írjak, amikor érkeznek a godolatok. Így biztosan azt adom át, amit át kell adnom. Köszönöm.
Még sok írásodat akarom olvasni!
5000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Nagyon szépen köszönöm!
Te vagy az, aki nemcsak lájkol, követ, megoszt és továbbajánl. Te magad vagy az én evangelistám, a jó hír vivője, terjesztője. Köszönöm.
Mecénás
30000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Te vagy az, aki tudja, hogy az alkotó embernek az intuíció nem menetrend szerint érkezik, és hogy a flow sem tart örökké.
De elősegíthető azzal, ha nem viszi el más a figyelmet.
Támogatásod lehetővé teszi azt, hogy az írásra fókuszáljak, amikor megszületnek a megformálandó gondolatok,
és hogy azok el is jussanak azokhoz, akiknek a legnagyobb támogatást jelentik. Köszönöm.
1 supporter
1 000 HUF
Facebook Facebook Facebook Website