Flippertechnikák
Donation page
Majd két évvel ezelőtt (2021. márc. 25.) hoztam létre a Flippertechnikák YouTube-csatornát:

https://www.youtube.com/c/Flippertechnikák

Elsősorban azzal a céllal valósult meg, hogy népszerűsítsem a flipperezést, mint sporttevékenységet.
Már nyolc éve forgatok riportokat, ismertetőket a magyarországi flipperkultúrával, jogi helyzetével kapcsolatban.
A legtöbb publikus és elérhető a YouTube-on, de készülőfélben van egy 4 részes sorozat is.

Sajnálatos módon a magyar jogrend még mindig a félkarú rablók kategóriájába sorolja a flippert és az arcade-gépeket. Szerencsejátéknak, nemkívánatos játékautomatának tekinti, s minden lehetséges úton gátolja a publikus kihelyezést - még akkor is, ha ingyen lehet velük játszani.

Az idő azonban megváltozott. Több, mint 7 éve havi rendszerességgel vannak magyar flipperversenyek - nemzetközi pontszerzési lehetőséggel és külföldi világbajnokság élvonalába tartozó versenyzők is neveznek a versenyeinkre..
Igen komoly versenyzői sportág alakult ki, hivatalosan több mint 500 magyar versenyzővel.
A küldetése ennek a projektnek, hogy minél többen kezdjenek el (ismét) flipperezni, s ha eljutottak egy szintre, akkor versenyezni is. Ezáltal a flipper, mint sportág kibontakozása remélhetőleg elősegíti a jogszabály módosítását.

A flippertechnikák bemutatásával és a flipperek végigjátszásával az a célunk, hogy megmutassuk, hogyan lehet magasabb szinten "játszani" egy flipperrel.
Flipperezés közben nem az az elsődleges cél, hogy a golyó ne essen le, hanem az, hogy küldetéseket (és módokat) indítsunk, és azokat teljesítsük is, így minél több pontszámot szerezzünk.

A flipper versenyzési kultúra népszerűsítését segíti elő ez az oldal, mely a játékosok tudásbázisát is növeli. A cél, hogy a flipperezés, mint sport tevékenység elősegítse a jogi besorolás módosítását, s hogy a szerencsejáték kategóriából kikerülhessenek a flipperek és az arcade gépek.

Kérlek, támogasd a csatornámat és egyben a kezdeményezést! Előre is köszönöm!

A támogatás a forgatási költség csökkentésében és a szükséges utómunkálatok felgyorsításában segít a szoftverek bérlésének költség támogatásod által.

Az elmúlt majd két év alatt 26 videó készült el, vált elérhetővé ingyenesen.
Egy-egy videó sok órás felvételt és több napos vágást igényelt. Ez rengeteg idő és energia, mindez a flippertársadalom fejlődése érdekében.

Támogasd a csatornát egyszeri alkalommal vagy rendszeresen, hogy gyakrabban lehessen igényes és részletes bemutató videókat készíteni.

A “Támogatom” gombra kattintva megkérdezi a rendszer, hogy új regisztrációt indítasz el, vagy van-e már regisztrált fiókod. Ha van, akkor egyértelmű a helyzet, hiszen csak a belépési adataid kell megadnod, viszont ha még nem regisztráltál, akkor sem kell kétségbe esned. Elég ugyanis megadni a neved, e-mail címed és azt a jelszót, amit mostantól használni fogsz a belépésre.
Bepipálod alul a három kis kockát (az utolsót nem kötelező), és már mehet is a regisztráció. Nem kell visszaigazolást küldened vagy máshogyan azonosítani magad, a rendszer automatikusan létrehozta a fiókod, illetve oda is dobott a fizető oldalra.
Rákattintasz a fizetésre, a megnyíló ablakban megadod a bankkártya adataid (teljesen biztonságos ehhez a Barion felülete), és már támogattad is a Flippertechnikák küldetését! Köszönjük, hogy megtetted!
500 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Havi egy kávé árával már hozzá tudnál adott mértékben járulni, hogy a benzin költség kicsit kevesebb legyen, s ezáltal gyakrabban lehetne felvételeket készíteni.
1000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Havi két kávé árával akár a benzin költség csökkentésében, vagy kiegészítő szolgáltatások igénybevételének kiadásában tudnál támogatni.
1500 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Segíts, hogy segíthessünk több video megjelenésével. Minden támogatás sokat számít.
A havi támogatást bármikor le lehet állítani.
2500 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Egy video elkészítése 70-80 ezer Ft-ba kerülne, de mindez ellenszolgáltatás nélkül elérhető.
Havi szinten szoftverek előfizetését veszem igénybe, hogy minőségibb munka születhessen.
Ennek támogatásában tudnál segíteni.
5000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Akár egy egyszeri jelentősebb összeggel hozzá tudnál járni, hogy gyakrabban készülhessenek felvételek, s ezáltal az elkészült videók is.

A cél: a flipperes társadalom bővítése, a jogi helyzet javítása, hogy jelentősebb sporttevékenységgé avanzsált a flipper használata.
10000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ezzel az egyszeri jelentősebb összeggel hozzá tudnál járni, hogy több video készülhessen, akár a te kedvenc flipperedről is - ha megoldható.
2 supporter