Gehilio's Garage
Donation page
Csapatunknak feltett szándéka, hogy a 90-es évek előtti magyar utcakép generációkkal később is élénken éljen a fiatalok fejében. Éppen ezért hétről hétre mutatunk be abból a korszakból gépeket YouTube csatornánkon, úgy, hogy a fiatalabb generációk érdeklődését is felkeltsük. Ugyanakkor arra is figyelünk, hogy akiknek sok élménye fűződik az adott típushoz szívesen nosztalgiázzon az epizódokat nézve.

Ennek a célnak az elérésében minden támogatás jól jön! Ha úgy érzed, hogy Neked is fontos a küldetésünk csatlakozz a támogatóink táborához, és ígérjük megtesszük amit csak tudunk, annak érdekében, hogy apáink, nagyapáink, adott esetben gyerekkorunk autói ne merüljenek feledésbe!
500 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Neked csupán 500 forint, nekünk akár havi plusz 1 tartalom, bővülő közösségi média felületek, látványosabb felvételek és még megannyi lehetőséget rejt ez a csekély összeg is. Ha tetszik amit csinálunk és hozzájárulnál a küldetésünkhöz, szeretettel köszöntünk a támogatóink körében. Jelen esetben a Tatra felújításához is hozzájárulsz!
1000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
A legcsekélyebb támogatás duplája, így a felhasználása is kétszeresen mutatkozik meg csatornánkon. Messzebbi települések felkeresése, technika fejlesztése, és még számos egyéb hasznos kiegészítő ami nélkül csapatunk nem tud működni. Ezzel a támogatással stabilizálhatod, hogy hetente nézhess új Gehilio's Garage tartalmakat a YouTube-on. Jelen esetben a Tatra felújításához is hozzájárulsz!
5000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ezért a támogatásért cserébe három havonta tesztvezetésben lehet részed! Gehilio's Garage közönségtalálkozó keretében szervezünk Neked egy felejthetetlen vezetési élményt. Választhatók lesznek a gépek (teherautók,traktorok,személyautók) és az időpont. Lesz étel-ital, Neked csak jönnöd kell hozzánk és eltöltünk egy benzinszagú napot együtt remek gépek társaságában. Minden további részletről később a Facebook oldalunkon kommunikálunk!
25000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Egyedi Tatra-s ajándékok közül választhatsz, konkrétan annak az autónak a lenyomata lehet nálad ami a Te segítségeddel újul meg. Emellett hivatalosan is belépőt nyersz a bemutató napjára. Az első olyan forgatáson látunk vendégül ahol a kész autót mutatjuk majd be a nézőknek. Tulajdonképpen mi is akkor próbáljuk ki először az autót, és ezt a Te szemed láttára tehetjük! Csatlakozz a támogatóink köréhez és (óvatos becsléssel) másfél-két év múlva egy életre szóló élményben közösen lehet részünk!