A Gulyáságyú Média
Donation page
Kérjük, támogassa a Gulyáságyú Média működését, támogassa a még megmaradt független magyar, minőségi újságírást.
Egy kiló kenyér
950 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Támogassa havonta egy kiló kenyér 🍞 árával, hogy a Gulyáságyú Média havonta egyszer eljusson információgyűjtés céljából Felcsútra. Azon felül, hogy ezzel a szabad magyar újságírást támogatja, megkapja hírlevelünket.
Havi négy csésze kávé (legnépszerűbb)
2250 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Támogassa heti egy – havi 4 – kávé ☕ árával, hogy a Gulyáságyú Média ott lehessen sajtótájékoztatókon, háttérbeszélgetéseken, rendezvényeken, tüntetéseken, hogy tudósíthassuk ezekről. Azon felül, hogy ezzel a szabad magyar újságírást támogatja, megkapja hírlevelünket és Gulyás Balázs heti rendszerességű, csak előfizetők számára megosztott közéleti publicisztikáit.
Havi 1 színházjegy
3950 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Támogassa havonta 1 színházjegy 🎟️ árával, hogy ott a Gulyáságyú Média kéthetente elkészíthesse a Gulyáságyú podcast adásait. Azon felül, hogy ezzel a szabad magyar újságírást támogatja, megkapja hírlevelünket, Gulyás Balázs heti rendszerességű, csak előfizetők számára megosztott közéleti publicisztikáit és korábban hozzájut a Gulyáságyú podcast minden adásához.
Havi 1 BKV-bérlet
9500 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Támogassa egy havi fővárosi tömegközlekedési bérlet 🎫 árával, hogy a Gulyáságyú Média eljuthasson vidéki riportokra, elkészíthesse oknyomozó anyagait és technikai eszközöket vásárolhasson. Azon felül, hogy ezzel a szabad magyar újságírást támogatja, megkapja hírlevelünket, Gulyás Balázs heti rendszerességű, csak előfizetők számára megosztott közéleti publicisztikáit, korábban hozzájut a Gulyáságyú podcast minden adásához és részt vehet egy-egy nyilvános rendezvényen, podcast- vagy videóműsor felvételén, személyesen találkozva Gulyás Balázzsal és e műsorok készítőivel.
75 supporter
Coub Facebook Instagram Podcast Spotify Twitter Website Youtube