HÍD Egyesület
Donation page
A szórvány peremén, Dél-Erdélyben, Nagyszebenben működik egyesületünk. Célunk a magyar kultúra megőrzése, bemutatása, anyanyelvünk ápolása és közösségünk fejlődése.
1000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Támogató

Ha találunk 10 "csodabogarat" aki ezzel az összeggel havonta támogatna bennünket az internetszolgáltató havidíja kipipálva lenne számunkra.

Közösségi eseményeket szervezünk, amelyek korlátlanul igénybe vehetők tagjaink, támogatóink és családtagjaik részéről.

A gyermekek számára, kortól függő ajánlataink a Baba-mama foglalkozás, a CsodaVár gyűjtőnév alatt kézműves-, mozgás-, tánc-, magyar nyelvápoló- és egyéb foglalkozások, amelyeken gyermeke, korlátlan alkalommal résztvehet.
A fiatalok számára rendszeres szórakoztató műsorokat, kirándulásokat, önfejlesztő programokat és magyar-magyar kapcsolatrendszert kínálunk.
A felnőttek számára előadásokat, aktív szabadidő-töltési lehetőségeket szervezünk.

Támogatóink elsődlegesen értesülnek a különböző tevékenységekről, műsorokról, amelyeken költségmentesen résztvehetnek. A nagyrendezvényeken (pld. Hungarikum Napok, Ars HUNGARICA, Magyar Filmnapok, konferenciák, stb.) prioritást élveznek a helyfoglaláskor.
2500 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Kiemelt támogató

A kiemelt támogató a nagyrendezvényeken ingyenes belépőt (Full pass) kap minden eseményre.
Ezen felül az adatbázisunkban megtalálható, Nagyszebennel és a közösségekkel kapcsolatos információkhoz hozzáférhet - kéréssel és betartva minden ezzel kapcsolatos jogi követelményt, pld. GDPR.

A kiemelt támogató igényelheti a vezetőség segítségét további információk beszerzésére, adatok kiegészítésére - pld. demográfiai-, intézmények-, üzleti és egyéb hasonló információk.

Továbbá, ha ezt külön nem tiltja meg nekünk, a kiemelt tagjaink névsorát megjelenítjük minden nagyrendezvény alkalmából szerkesztett programfüzetben, a Szeben.ro közösségi honlapon, egyéb eszközökön.
5000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Köszönjük! Támogatásod segít abban, hogy a Dél-erdélyi gyermekek számára citerákat és más zene-csodákat vásárolhassunk.
5000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
VIP Támogató

VIP támogatónk minden támogatói előnyben részesül.
Ezen felül un. HU-Promo eszközöket, bérmentesen igénybe vehet.
Rendszeresen, havonta egyszeri alkalommal közvetíthet a csatornáinkon keresztül üzleti célú hirdetéseket, évente egy hónapig reklám-bannert helyezhet el a honlapon, logója, cégneve, megjelenik minden publikáción, amelyeket az egyesület készít, on-line felületeken.

Rendszeresen és kiemelten bemutatásra kerül az eseményeken, fesztiválokon.

Minden nagyobb eseményre, koncertre, előadásra, fesztiválműsorra kétszemélyes meghívót kap és további személyeknek (pld. családtagok, alkalmazottak) árengedményesen igényelhet helyfoglalást.
Belvárosi irodánkat, teljes felszerelésével együtt havonta egyszeri alkalommal, egy teljes napra bérmentesen igényelheti (megbeszélések, előadások, tanfolyamok).