Jeges Fürdés, Újévi Csobbanás, Tisza-tó
Donation page
Kedves Jeges Fürdőző! Ljasuk Dimitry vagyok, a Tisza-tavi Jeges Fürdőzés, Újévi Csobbanás alapítója, szervezője, filmes és a Tisza-tó zöld nagykövete. Immár negyedik alkalommal fogom megrendezni a csobbanást 2024. január 6-án.

Az első években saját magam finanszíroztam a csobbanásokat, de a nagy létszám, illetve a szükséges fejlődés miatt idén már a közösség segítségét kértem. Ezért vezettem be a “becsületkasszát”, ami tulajdonképpen egy adománygyűjtés azért, hogy ennek az örömteli és ingyenes rendezvénynek a költségeit elő tudjam teremteni. Becsületkassza a rendezvény helyszínén is lesz, de itt online is adakozhatsz, sima kártyás fizetéssel.

TRANSZPARENS RENDEZVÉNY:

A rendezvény összköltsége 1 538 400 Ft,
ami az alábbiakat tartalmazza:
- Szaunák (4db) bérlése, szállítása, üzemeltetése, útiköltség és fa 750 400 Ft.
- Étel-ital, leves: 378 000 Ft
- Tisza-tó Mentőcsoport szervezetének adomány (célom, hogy összegyűljön): 120 000 Ft
- Hangosításért adomány (célom, hogy összegyűljön): 80 000 Ft
- Videósok, fotós: 210 000 Ft

Amennyiben kevesebb jön össze, akkor én pótlom ki, amennyiben több, akkor pedig a többletet jótékony célra fogom felajánlani, természetesen nyilvánosan.

Előre is köszönöm a támogatásod, segítséged és várlak, várunk a csobbanásra, akár fürdesz, akár nem, akár volt lehetőséged segíteni, akár nem. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Kellemes Ünnepeket, jó egészséget kívánok!
Viszlát a Tiszán, Üdv.: Dimi

UI: az esemény oldala a Facebook-on itt: https://fb.me/e/4V5nudZjj
Figyelmes csomag
1000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Sok kicsi sokra megy és ez nem is olyan kicsi. Ez egy szimpla, egyszeri adomány, nem jár külön ajándékkal. Köszönöm, hogy hozzájárulsz a Jeges Fürdés költségeihez!
Mentő csomag
2000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Bár a búvárok és vízimentők szívességből is eljönnének, de munkájukat szeretném honorálni és az alapítványuknak utalni. A Becsületkassza egy részét erre is fordítanám. Ez egy szimpla, egyszeri adomány, nem jár külön ajándékkal. Köszönöm!
Újévi csomag
4000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Négy mobilszauna is lesz idén, amik több száz kilométerről érkeznek. A szaunamesterek tavaly is fergeteges hangulatot csináltak, ők nélkülözhetetlen elemei a fürdésnek. Ezzel igazán sokat segítesz, hogy kifussa. Ez egy szimpla, egyszeri adomány, nem jár külön ajándékkal. Köszönöm!
Könyv csomag
5000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ezért a támogatásért egy Tisza-tó útikönyvet is kapsz, aminek a társszerzője vagyok, így ha szeretnéd még dedikálom is a könyvet. A könyv kedvezményes ára 2 000 Ft, így 3 000 Ft-tal fogod támogatni a csobbanást. A könyvet a csobbanáson veheted át a regisztrációs pultnál.
Termosz csomag
20000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ezért a nagyvonalú támogatásért cserébe egy nagyon jó minőségű, acél, duplafalú termoszt is kapsz, amire "Viszlát a Tiszán" vagy "Jóreménység-sziget" vagy "A Tisza nevében" feliratok vannak gravírozva. 5 féle szín közül választhatsz - a rendezvényen érkezési sorrendben. Ezzel a csomaggal 10 000 Ft-tal támogatod a rendezvényt közvetlen. Köszönöm szépen! A termoszt a csobbanáson veheted át a regisztrációs pultnál. Szín és feliratválasztás érkezési sorrendben történik. Összesen 100 db termoszunk van.
Támogatói csomag
100000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ha szeretnéd, hogy a céged neve, logója ki legyen írva az eseményt záró videóban és támogatókat felsoroló fotón, amit az FB oldalamon is posztolok, akkor ezt a csomagot válaszd. Köszönöm szépen a fürdőzők nevében is!
64 supporter
295 000 HUF
Facebook Instagram Youtube