Joe Bekur
Donation page
Rólam:
Vörhenyes Rozi, milyen jó feleség is lennél, de az életem a szerelmem, a szívem a tengeré. Sea of Thieves játékot közvetítek és gyártok ezzel kapcsolatos szórakoztató és támogatói tartalmakat. Nap mint nap kihajózunk és chilles zenei aláfestéssel a javak újrafelosztásán és a toxic kiddók elfenekelésén fáradozunk, hogy soha se uralhassák a tengert. Köszönöm a kitüntető figyelmed.

Miért?:
Egyrészt szeretném ha azok számára is hozzáférhetőek lennének az általam gyártott tartalmak akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek érte. Így a támogatóim bőkezűsége alapozza meg a Sea of Bekur projektet. Másrészt nem tartottam korrektnek veletek szemben, hogy a Twitch arcátlanul szakít az általatok jóhiszeműen támogatásnak szánt feliratkozások és cheerek jogcímén. Jelen adomány 90%-a viszont jó helyre kerül.

Köszönet:
Az, hogy a támogatásoddal lehetőséget adsz nekem, hogy azt csináljam amit szeretek és ezáltal másoknak is adhassak, végtelenül hálás vagyok.
500 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ha tetszik amit csinálok és ezt szeretnéd is kifejezni, mindig jól jön egy kis apró cigi.. ő buszjegyre. Amúgy nem dohányzom, viszont van két macskám akik igen.
1500 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ha szeretnél komolyabban támogatni, és hozzájárulni a Sea of Bekur projekthez, a Máriapócsi Könnyező Szűzanya mosolya ragyogjon reájad.
3500 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ha szeretnél hozzájárulni, hogy életvitelszerűen tudjak minőségi tartalmat gyártani, hogy orrvérzésig streamelhessek és hogy a toxic kiddók sose uralhassák a tengert, legyél a sugar daddy-m.