Kalandos Dunakanyar
Donation page
A Kalados Dunakanyar oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy megmutassuk a Dunakanyar és az Ister-Granum régió értékeit. Szenvedélyesen szeretjük ezt a tájat, szeretjük az itt élő embereket, a gyönyörű hegyeinket és az ölelésükben megbúvó mesés kis falvainkat. Itt élünk ezen a vidéken és amikor csak alkalmunk adódik fotókat és videókat készítünk róla, hogy veletek is megosszuk e táj szépségét. Rengeteg ötletünk van, hogy mindezt még miképpen tehetnénk, de ezek megvalósításához a ti segítségetekre is szükségünk van. A Kalandos Dunakanyar teljes mértékben magánkezdeményezésből indult és leginkább a munka mellett fennmaradó szabadidőnkben készítjük a tartalmait. Segíts nekünk, hogy minél több időnket fordíthassuk a régió bemutatására. Támogass minket és légy a csapatunk tagja. Fedezzük fel együtt a Dunakanyar kincseit!
490 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Támogasd a Kalandos Dunakanyart hogy mindenhová eljusson

Tartalmaink készítése során rengeteg utazunk. Támogatásodnak hála segíthetsz nekünk az útiköltség csökkentésében.
1490 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Támogasd a Kalandos Dunakanyart hogy még színesebb legyen

A Dunakanyar gyönyörű és mi szeretnénk minél többet megmutatni belőle. Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy a képriportokon túl, akár riporterrel is ellátogassunk egy-egy helyszínre, hogy ott interjút készítsünk vagy magazin jellegű videót.
2990 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Támogasd a Kalandos Dunakanyart, hogy még több tartalmat készíthessünk

Ez a régió telis-tele van felfedezésre váró csodákkal. Szenvedélyesen szeretjük és igyekszünk minden alkalmat megragadni, hogy valamit szépet megmutassunk belőle. Egy újság működtetése azonban rengeteg kiadással jár. Segítségeddel, akár még több ember is dolgozhatna a tartalmaink előállításán.