01. April 2021., 18:22

#KandászMamik Szülőszoba

"Ahol a Föld és az Ég összeér egy pillanatra. A születés pillanatában".

Kandász Andrea

Donation page
Facebook Youtube
Be a donator

2000 HUF

Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat egy házaspáros kávé árával, így még több születéstörténetet tudunk megmutatni nektek videós és könyv történetekben. Nagyon hálásak vagyunk!

Be a donator

5000 HUF

Monthly

Sosem látott tartalmakat osztunk meg segítségedért cserébe. !! Ha bárhol az interneten megtalálod, amit ezért az előfizetésért kapsz, visszaküldjük a pénzed !! Köszönjük, hogy Velünk vagy!

Be a donator

9000 HUF

Monthly

A nektek is kedves, többmilliós nézettségű videóink készítése költséges folyamat. Évente körülbelül 20 000 kilométert autózunk a bemutatott családokhoz, a felvételek és az utómunka technikai költségei is meglehetősen magasak és további minőségi eszközökre is szükségünk lenne ahhoz, hogy újabb tartalmakat hozhassunk mindannyiunk nagy örömére.

Be a donator

15000 HUF

Ahhoz, hogy a szerkesztőség tovább tudjon működni, új kollégákra van szükségünk. Támogasd munkánkat, hogy újabb anyukák megható, tanulságos és informatív történeteit oszthassuk meg veletek, így segíthessük a várandósságra és szülésre készülő kismamákat, hiszen ez a missziónk! Hálásan köszönjük!

Further posts