15. February 2023., 15:00

#SztárMami: POLGÁR TÜNDE 1. rész az endometriózis nagykövete

Polgár Tündét luxusfeleségként ismerte meg az ország. Azt már jóval kevesebben tudják róla, hogy imádott férjével, Árpival megjárták a poklok poklát, amikor kiderült, hogy amire leginkább vágynak, lehetetlen! 

A www.gravidaoptima.hu, a GRAVIDA OPTIMA várandósvitamin bemutatja:

Nem lehet gyermekük. Legalábbis a diagnózis szerint. 


Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a további epizódokról sem:

http://www.youtube.com/szuloszoba

Kövess minket itt is:

Instagram: https://www.instagram.com/szuloszoba/

Facebook: https://www.facebook.com/szuloszoba/

Web: http://szuloszoba.hu/

Blog: https://szuloszoba.blog.hu/

Kandász Andrea

Donation page
Facebook Youtube
Be a donator

2000 HUF

Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat egy házaspáros kávé árával, így még több születéstörténetet tudunk megmutatni nektek videós és könyv történetekben. Nagyon hálásak vagyunk!

Be a donator

5000 HUF

Monthly

Sosem látott tartalmakat osztunk meg segítségedért cserébe. !! Ha bárhol az interneten megtalálod, amit ezért az előfizetésért kapsz, visszaküldjük a pénzed !! Köszönjük, hogy Velünk vagy!

Be a donator

9000 HUF

Monthly

A nektek is kedves, többmilliós nézettségű videóink készítése költséges folyamat. Évente körülbelül 20 000 kilométert autózunk a bemutatott családokhoz, a felvételek és az utómunka technikai költségei is meglehetősen magasak és további minőségi eszközökre is szükségünk lenne ahhoz, hogy újabb tartalmakat hozhassunk mindannyiunk nagy örömére.

Be a donator

15000 HUF

Ahhoz, hogy a szerkesztőség tovább tudjon működni, új kollégákra van szükségünk. Támogasd munkánkat, hogy újabb anyukák megható, tanulságos és informatív történeteit oszthassuk meg veletek, így segíthessük a várandósságra és szülésre készülő kismamákat, hiszen ez a missziónk! Hálásan köszönjük!

Further posts