Oxigén Brigád
Donation page
Az Oxigén Brigád egy akváriumi víz ellenőrző szolgáltatás beindításához gyűjt támogatásokat. Gyakran tapasztaljuk, hogy az akváriumi növények gondozásakor az akváriumi víz pontos vízkémiai paraméterei miatt keletkeznek problémák. Ezek elkerülhetőek, ha mérjük a víz főbb paramétereit. Az Oxigén Brigád be szeretne indítani egy vízkémia mérő szolgáltatást, ehhez három fotospektrométerre és egy fénymérőre van szükségünk, ezek együttes ára 500.000 Ft. Erre gyűjtünk.
2000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Az akvarista, aki havonta 2000 Ft-tal támogatja a projektet, egy saját növényt kap a tárolónkban, amiről hetente fotót és "osztályfőnöki beszámolót" küldünk, és amely növény új, leválasztható hajtásait évente háromszor a támogató ingyen megkapja.
10000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Az akvaristának, aki 10000 Ft-tal támogatja a projektet, annak a szolgáltatás beindulás után 3 hónapig havonta egyszer ingyen mérjük az akváriumi vízkémiáját, tanácsot adunk a változtatásokhoz, hogy szebb, egészségesebb növényei lehessenek, és támogatóként feltüntetjük a szolgáltatás leírásában.
50000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Az az akvaristának, aki 50000 Ft-tal támogatja a projektet, annak a szolgáltatás beindulás után 12 hónapig havonta egyszer ingyen mérjük az akváriumi vízkémiáját, tanácsot adunk a változtatásokhoz, hogy szebb, egészségesebb növényei lehessenek, és támogatóként feltüntetjük a szolgáltatás leírásában.