PROJECT 110161 - Mi-24D helikoptermentő akció TÁMOGATÓI OLDALA
Donation page
A PROJECT 110161 - Mi-24D helikoptermentő akcióval egy lelkes, önkéntes hagyományőrző csapat célja a magyar katonai helikopteres repülés múltjának és jelenének bemutatása, népszerűsítése, kézzelfogható közelségbe hozva eme titokzatos, misztikus világ egykori és jelenlegi felszereléseit, eszközeit. Ezen tevékenység eredményeként 2013-ban Veszprémbe került egy Mi-24D harcihelikopter, 110161-es gyári számmal, melynek kiállítási célú, legmagasabb szintű, interaktív elemekkel gazdagított felújítása jelenleg is zajlik a városi Laczkó Dezső Múzeum Tanulmányi Raktárának udvarán a csapat eddigi igen komoly anyagi és több száz óra önkéntes munkaórájának ráfordításával. A helikopter számos hiányossága pótlásra került már, a gép elektromos rendszerei, pilótafülkéi teljesen felújítva szimulált működéssel életre keltek, ami évről évre számos ingyenes rendezvény keretében tekinthető meg. A helikopterhez tartozó hajózó és repülőműszaki felszerelések, valamint számos egyéb a repüléshez elengedhetetlen szakág felszereléseinek gyűjtésével, bemutatásával pedig a katonai helikopteres repülés bonyolult, a szakágak egymásra épülő, egymástól nem elválasztható egységét igyekszünk bemutatni, az érdeklődőknek és a pályaválasztás előtt álló fiataloknak.
1500 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Évről évre több ingyenesen látogatható rendezvényt, kiállítást is szervezünk, ami nekünk pénzbe kerül, de több száz érdeklődőnek nyújt felejthetetlen élményt. Légy részese a szervezésnek, segíts, hogy kicsik és nagyok megismerhessék a magyar katonai helikopteres 🚁 repülés világát!
4500 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Egy ebéd 🍲 árával segítheted, hogy újabb alkatrészekkel, felszerelésekkel bővüljön kiállítási anyagunk, melyeket a helikopterbe szerelve, vagy külön-külön hagyományőrző rendezvényeken, repülőnapokon, rögtönzött kiállításainkon bárki megnézhet, kipróbálhat.
10000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Sok kicsi sokra megy, de egy kicsivel több mégtöbbre! A helikopter 🚁 hiányzó alkatrészeire, például egy hajtóműre, vagy a gép korhű külső festésre 🖌️ komoly anyagi források szükségesek, ami közös összefogással nem tűnik elérhetetlennek!