Soul Session
Donation page
A Soul Session rádióműsor 2007 óta "soul" a hallgatókhoz. A műsor címe is jelzi, hogy a 60-70-80-as évek Soul és Funky zenéi iránt érzett szeretetünk, rajongásunk határtalan. Adásaink védjegye, hogy az általában ismert előadók mellett, többnyire máshol még sosem hallott igazi ritkaságokat, Soul és Funky zenei csemegéket szólaltatunk meg az éteren keresztül. Ráadásul egyedi különlegesség, hogy a dalok még velünk lévő előadóit, szerzőit, korabeli közreműködőit, az élő műsorba invitáljuk, hogy videó kapcsolaton keresztül sztorizzanak a zenetörténelmi eseményekről. Célunk a Soul, Funky és Jazz zenét kedvelők közösségét, a Soul családunk népes táborát gyarapítani, hogy az erre fogékony érdeklődőhöz is eljuthassanak ezek az értékes, egyedi és különleges zenei és zenetörténeti tartalmak. Köszönjük, ha segítesz abban, hogy ezeket az értékes és kellemes perceket továbbadhassuk.
800 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Műsor előtt mindig jól esik egy kávé. Köszönjük NEKED, ha ezen a téren gondolsz ránk.
1500 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ez nagyjából 3 gombóc fagyi ára. Azt is nagyon szeretjük, de ebből inkább olyan online csatornák elérését tesszük lehetővé számodra, melyeket bármikor, bárhonnan elérsz, ha épp soul vagy funky ritkaságokat hallgatnál.
3900 HUF
Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Légy törzshallgatónk egy mozijegy áráért! Amennyiben már régóta hallgatod a műsort, ismersz minket. Szeretnénk sok érdekes háttér tartalommal, információkkal színesíteni a rólunk alkotott képet, weboldalunkon keresztül.