Sürgős pénzügyi segítség kérése a gyógyuláshoz és a mindennapi megélhetéshez
Donation page
Sajnos nemrég súlyos szerencsétlenség ért: eltörtem a lábamat, ami miatt jelenleg nem tudok dolgozni és minden bevételem megszűnt. Ráadásul a napokban az összes megtakarításomat is elveszítettem, így teljesen kilátástalan helyzetbe kerültem.

Jelenleg sürgősen szükségem van 100000 forintra, hogy fedezni tudjam a következő hetek alapvető kiadásait, mint például az élelmiszer, gyógyszerek és a lakbér. Ez az összeg létfontosságú számomra ahhoz, hogy átvészeljem ezt a nehéz időszakot, amíg újra munkaképes leszek és saját lábamra tudok állni.

A célom, hogy ezzel az adománygyűjtéssel biztosítsam az alapvető megélhetési költségeimet a gyógyulásom alatt, és ne kerüljek még nagyobb anyagi nehézségekbe. Minden apró segítség hatalmas támogatást jelent számomra, és előre is nagyon hálás vagyok minden egyes hozzájárulásért.

Kérem, ha teheti, támogassa a kampányomat, és ossza meg másokkal is, hogy minél több emberhez eljusson a kérésem. Bármilyen kis összeg segíthet abban, hogy túléljem ezt a kritikus időszakot és visszatérhessek a mindennapi életemhez.

Nagyon köszönöm a segítséget és támogatást!
1 gömb fagyi
500 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
2 gömb fagyi ára
1000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.