Színes Ötletek
Donation page
A Színes Ötletek blog kreatív technikák, gyakorlati tippek, DIY filozófia, környezettudatos ötletek, családi programok és még számos érdekes téma gyűjtőhelye, ahol tippeket és inspirációt kaphatsz például gyerekekkel együtt végezhető kézműves tevékenységekhez, kreatív hobbik gyakorlásához, felújításhoz, lakberendezéshez, dekorációkhoz, újrahasznosításhoz. A tematikus tartalmak elkészítése a kivitelezéstől a cikkszerkesztésen át a videók forgatásáig rengeteg utánajárást, anyaggyűjtést, gyakorlati tapasztalatot, időt és energiát igényel. Együttműködő partnereink mellett tetszőleges hozzájárulás formájában ti is segíthettek kicsi, de lelkes csapatunknak abban, hogy a Színes Ötletek még sokáig működhessen, hogy egyre több érdekes, izgalmas olvasni- és néznivalóval várjunk titeket nap mint nap.

Segíts te is fenntartani a Színes Ötleteket, legyél a támogatónk!
Tetszett ez a cikk!
500 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Egyszeri támogatásoddal kifejezheted, ha tetszett a legutóbb olvasott cikkünk, hasznosnak találtad és szeretnél még hasonló tartalmakat. A Színes Ötletek fenntartásához a legkisebb adomány is segítség, köszönjük!
Kis kézügyes vagyok!
500 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Hívj meg minket egy finom kávéra havonta, cserébe hatalmas lelkesedéssel szállítjuk neked a legérdekesebb kreatív ötleteket! ☕ Támogatásod hatalmas segítség a Színes Ötletek fenntartásához, köszönjük!
Nagy kézügyes vagyok!
1200 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ha a Színes Ötleteket egy újságárusnál látnád és szívesen megvennéd, támogass minket havonta egy nyomtatott magazin árával! 📰 Hozzájárulásod hatalmas segítség a Színes Ötletek fenntartásához, köszönjük!
Szuper adományozó vagyok!
5000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Egyszeri támogatásoddal kifejezheted, ha tetszik, amit csinálunk, találtál érdekes olvasnivalót vagy hasznos információkat az oldalon, sejted, mennyi munka lehet ezek létrehozásával és szeretnéd eljuttatni hozzánk az elismerésed valamilyen formában. Segítséged nagyban hozzájárul a Színes Ötletek fenntartásához, köszönjük!
Varázslatos adományozó vagyok!
15000 HUF  
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ha ezt a támogatási formát választottad, te is elkötelezett lehetsz a kreatív hobbik, a DIY filozófia és a fenntartható ötletek népszerűsítése terén és megengedheted magadnak, hogy kényelmesen nélkülözd ezt az összeget. Mi átvállaljuk a munka részét, nap mint nap új tartalmakkal várunk vissza, és rendkívül hálásak vagyunk a segítségedért!