30. January 2022., 15:37

Ezeket adom viszonzásul!

Ha 5000 forinttal támogatsz, kézzel, tintával és a színművek nyelvezetében írt, névre szóló postai levélben köszönöm meg neked a támogatásodat!

Ha 10.000 Ft-tal támogatsz, kapsz tőlem egy névreszólóan dedikált kötetet, és ha szeretnéd – én szívesen venném – feltüntetjük a neved a könyvben a támogatók listájában!

15.000 Ft támogatás esetén a dedikált kötet mellett küldök neked egy példányt "A szív vége" c. felnőtteknek szóló meséket tartalmazó szépirodalmi művészkönyvemből.

Ha 20.000 Ft-tal segítesz, a "Mysterium dell’arték" és "A szív vége" mellé küldök neked egyet az "Echolália" c. multimédiaművem utolsó 20 példányának egyikéből! (Ez volt az a mű, amely sikeres közösségi finanszírozással jött létre.)

A kampányvideó forgatása után jutott eszembe, hogy van még néhány darab példány az első könyvemből is. :) 30.000 Ft-os támogatás esetén – az előbbieken felül – elküldöm a 2011-ben az év legjobb első verseskötetének járó Gérecz Attila-díjat nyert "Textolátria" c. verseskötetem utolsó 7 (azaz hét!) példányának egyikét!

Kele-Fodor Ákos

Donation page
Be a donator

5000 HUF

Egy kézzel, tintával és a színművek nyelvezetében írt postai levélben köszönöm meg a támogatásodat!

Be a donator

10000 HUF

Kapsz tőlem egy névreszólóan dedikált kötetet, és ha szeretnéd – én szívesen venném – feltüntetjük a neved a könyvben a támogatók listájában!

Be a donator

15000 HUF

A dedikált kötet mellett küldök neked egy példányt „A szív vége” c. felnőtteknek szóló meséket tartalmazó szépirodalmi művészkönyvemből.

Be a donator

20000 HUF

A „Mysterium dell’arték” és „A szív vége” mellé küldök neked egyet az „Echolália” c. multimédiaművem utolsó 20 példányának egyikéből! (Ez volt az a mű, amely sikeres közösségi finanszírozással jött létre.)

Be a donator

30000 HUF

A kampányvideó forgatása után jutott eszembe, hogy van még néhány darab példány az első könyvemből is. :) 30.000 Ft fölött – az előbbieken felül – elküldöm a 2011-ben az év legjobb első verseskötetének járó Gérecz Attila-díjat nyert „Textolátria” c. könyvem utolsó 7 (azaz hét!) példányának egyikét!

Further posts