Segíts ,hogy Hanna is járhasson
Donation page
Szia, a nevem Hanna, de sokan csak Hanninak becéznek. Habár még csak 8 éves vagyok, nagyon nehéz utat kaptam az élettől. Minden mozdulatért ami neked természetes nekem meg kell dolgoznom nagyon keményen.Az orvosok azt mondták a szüleimnek, hogy nem tudnak segíteni rajtam, mert erre a betegségre most még nincsen gyógymód.Csak is a sok sok fejlesztés,gyógytorna,izom stimulálás,idegrendszert érintő fejlesztés amivel javítani vagy stabilizálni tudják az állapotomat. A betegsègem neve amivel születtem Multiplex stroke .Ami sajnos az agyamban vissza fordíthatatlan károkat okozott. Ez hozta magával a Cp-t (központi idegrendszer károsodást ) ès az epilepsziát.
Az apukám és anyukám nem törődött bele abba, amit mondtak nekik. Hogy csak egy vegetáló semmi leszek ,egy szobanövény. Minden lehetőséget felkutatnak hogy segítsenek nekem .A szüleim és a családom és a csodás segítőim azon dolgoznak hogy minden hónapban eljussak a fejlesztésekre.És minden olyan segédeszközt megszerezzenek nekem ami az én kis életemet is megkönnyíti.
Tudom, hogy ez rengeteg pénz, de láthattunk már csodás Összefogásokat. Remélem most is sikerülni fog. Szeptember 17. egy újabb operáció vár rám Barcelonában ami egy újabb esély nekem az önálóbb életre. Most nagyon feszesek az izmaim sajnos sokkal több helyen mint a legelső alkalommal. Ezért megy nehezen minden torna ,Higgyétek el akarom én csinálni de nem megy Kérlek segíts elérni hogy újra szabadabban mozogjak.
Nekem nagyon fontos tényező az idő, mert kezelések ,fejlesztések, nélkül nagyon hamar romlani kezd a jelenlegi állapotom.Minden segítség számít, hogy újabb lépésekkel közelebb kerülhessek a gyógyuláshoz. Szívből köszönöm a támogatásodat."Kérünk segíts, hogy Hanna története minél messzebre jusson! Tudja meg mindenki, hogy ez a pici lány mennyire küzd minden nap, Ő is csak úgy akar élni mint minden más gyermek , de az idő sajnos ellenünk dolgozik
Nagyon nagy szükség van rá, hogy minél többen meghallják a segélykiálltásunk ,hogy Hanna minden esélyt megkapjon a javuláshoz,Köszönjük a segítséged! Együtt Hannáért, együtt az álmodott célért!
Keresünk👫 olyan csupasziv embereket akik ➡️5000 Ft al hozzájárulnának Hanna állapotának javulásához.<3
Sajt . :)
2000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Hanna sajt imádó, nem túl sok szót tud kimondani de azt hogy sajt azt igen
Hanna reménye ,hatalmas segítség lenne a műtéthez és az azt követő rehabilitációhoz kérlek ha teheted segíts Hannának
12500 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ennyibe kerül Hanna egy óra fejlesztése . Budapestre az APRÓKA fejlesztőházba járunk és itt napi 3 óra fejlesztést kap Hanna. Ami nagyon látványos javulást hozott,de sajnos folyamatosnak kell lennie ahhoz hogy ne legyen vissza esés.
Hanna epilepszia gyógyszere
25000 HUF Monthly
I support
Támogatásod perceken belül
megjelenik az Alkotó számláján.
Ennyibe kerül Hanna jelenlegi egyik epilepszia gyógyszere . Ez egyhavi adag ára. Amire sajnos semmilyen támogatást nem kapunk.
Hanna adománygyűjtés

Hanna adománygyűjtés

Kedves Mindenki <3 Ha teheted kérlek küld el ezt a képet ismerőseidnek. Ha van cégvezető ismerősőd aki támogatni tudná Hanna alapítványát. Nagyon nagyon hálásak lennénk. 

Hanna és egy csepp csoda

Kérlek ha teheted segíts minket, Hannát hogy ő is egy könyebb élhetőbb életet élhessen . Sajnos az ő betegségére nincsen gyógymód jelenleg. Csakis a fejelsztések,kezelések, korrekcios műtétek amik javíthatnak az állapotán.